Heidbergs Nancho Nova er far til Fredens Lady Nova.

Nancho Nova blev kåret i 2000 i Hannover og vandt 2001 bronze ved bundeschampionatet efter at have vundet landschampionatet - en succes han gentog i 2002, hvor han dog måtte tage til takke med en 5. plads i Warendorf.

Han vandt overlegent sin materialprøve med et gennemsnit på 8,95 og blev i 2005 udnævnt den yngste elitehingst i Tyskland - på det tidspunkt havde han 13 kårede sønner! I 2008 alene var han far til 3 kårede hingste i Verden, hvoraf én var fløjhingsten og den anden var 2. reservefjøl!

Den mest berømte søn efter Nanchos Nova er nok den kulsorte Noir de Luxe som er far til vores tidligere opdræt, Prinsesse Paulina. Paulina er solgt til Tyskland.

Nancho Nova er efter den dobbeltbegavede elitehingst Night-Cup, der med stor succes har gået L-klasser i spring,  middelsvær dressur OG været placeret i L-klasser i millitary. Alt sammen i klasser mod store heste, da han måler 151 stg!

Night-Cup er kun far til yderligere 3 kårede sønner, - men man må sige de har gjort det godt:

Noble Champion, 2001, 2. reservefløj *** Heidberg's Nonshiro (helbror til Nancho Nova), præmiehingst (Prämienhengst) og Heidberg´s Nykwist, 2001 fløjhingst.

Far til Night-Cup, Night-Fire, var selv i sporten med succes (præmiesum €5455,-) . Han var søn af Night-Star I, der var fløjhingst i 1983 og materialprøvevinder i 1987 og som blev solgt til Brasilien efter at have vundet bundeschampionatet i 1988.

Heidberg's Nancho Nova

147 Cm.

 

 

 

 

 

 

Elitehengst Heidbergs Nancho Nova - u.a. Vater der zweifachen Bundeschampion, Noir de Luxe.

Heidberg's Nancho Nova

Night Cup

Immenmoor Jolly

Jumper

Night Fire

Gina Ginette

Mambo Moscan

Jota

Night Star I

Merci

Nixen

Gruwe Girl

Merrie Moscan

Karin

Candyman II

Jill-Allegro