top of page

WES Don Dolino

147 Cm.

 

 

 

 

 

 

In WES Don Dolino vereinen sich das beste Blut der Deutschen Reitponyzucht! Er ist in Westfalen als Prämienhengst gekört und im Rheinland + Hessen anerkannt. In 2010 wurde er schwer Verletzt und lange musste die Züchterin und Besitzerin, Tierarztin Frau Dr. Christina Wessling, für sein Leben kämpfen. Wie durch ein Wunder ist er jetzt wieder top fit - und schaffte es auch noch auf das Bundeschampionat 2012 den Rang 5 in die Finale zu besetzen! Es wird sehr interessant seine weitere Dressurkarriere zu folgen!!

I WES Don Dolino forenes noget af det bedste blod i tysk sportsponyavl! Han er født i 2007 og 146 cm. I 2009 blev han kåret som præmiehingst i Westfalen - og han er tillige anerkendt i Rheinland og Hessen. I 2010 fik han en svær skade - og længe kæmpede dyrlæge Christina Wessling, som er avler og ejer, for hans liv. Ret mirakuløst er han kommet sig komplet - og opnåede i 2012 at placere sig som nr. 5 i finalen i det tyske bundeschampionat; det bliver meget, meget spændende at følge hans karriere i dressursporten!!

FS Don't Worry - som er far til denne utroligt talenterede unge hingst - behøver næppe nogen nærmere præcentation. Han er stempelhingst og far til et utal af kårede hingste, finaledeltagere ved det tyske bundeschampionat og statspræmiehopper. Han var selv vinder af sin materialprøve og vandt i 1998 og 1999 bundeschampionatet 2 år i træk - i 1999 med 6 x 10, som er den højeste karakterscore til dato!!  - og desuden selv uddannet til S-dressur med placeringer op til Prix Skt. George. 

FS Champion de Luxe er ikke blot kåret med adskillige 10-taller, men er også belønnet  med 10 til bundeschampionatet og til sin materialprøve, som han vandt suverænt. Han er far til en lang, lang række af kårede sønner og statspræmiedøtre - og faktisk til en del springponyer som gør sig i svære klasser.

Navnet Top Nonstop er måske ikke så kendt som de to ovenstående, men ikke desto mindre er det ikke mindst på grund af dette blod, at WES Don Dolino anbefaler sig selv som beskeler. Specielt har Top Nonstop gjort sig bemærket igennem sine døtre - og senere som morfar - som blandt andet tæller statspræmiehoppen Raffaela - der er mor til den dobbelte bundeschampionatsvinder Casino Royale (far til Fredens Roxanne). Hans blod er garant for type, smidighed - og som regel en masse store aftegn ;o)

WES Don Dolino

FS Don't Worry

Carlotta

FS Dacapo Doro

FS Golden Sunlight

FS Champion

de Luxe

Nantana

Derano Gold

Karina

Golden Danser

Eileen

FS Cocky Dundee

FS Golden Fleur

Top Nonstop

Valeska

bottom of page