top of page
Bad Segeberg 2018
Bad Segeberg 2018

press to zoom
April 2018
April 2018

press to zoom
Fredens Chadwick
Fredens Chadwick

press to zoom
Bad Segeberg 2018
Bad Segeberg 2018

press to zoom
1/6

Fredens Chadwick

Forventet mål; 147 stg. - født 2014.

 

Solgt på elitefølauktion.

 

 

 

 

Chadwick - der i Tyskland, hos sin nye ejer går under navnet "Cannonball", gør det særdeles godt på dressurbanerne og kvalificerede sig i 2018 til det tyske bundeschampionat med en suveræn score på 8,4!.

 

Chadwick er en smuk vallak med stor personlighed og eminente gangarter, efter den tyske bundeschampion, Caramel FH, - en ualmindeligt elegant og udtryksfuld hingst, som er på vej i sin ridemæssige karriere under kyndig tysk management.

 

Chadwikcs mor - Fyrstinde Feodora - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein og efterfølgende ved eliteskuet i Padenstedt tildelt en 1. præmie. Hun har den sjældne farve smokey cream - og er en ukompliceret og let omgængelig pony som udmærker sig ved stor ridelighed.

 

Far til hoppen er bronzevinder til europamesterskaberne i dressur, Der Harlekin B, som er købt til Danmark og har deltaget i europamesterskaber i dressur under Sandra Aagaard Hyrm. Han er en stor, rar bulderbasse, med krop og masse - men en danser når han viser sig på en ridebane.

 

Mor til hoppen er staspræmiehoppen Paula B efter Power Star. Han er efter Power Boy (som i mange år har stået på Flyinge i Sverige) X Black Magic, som er "fundament-blod" i Bönniger-avlen. Hoppen er helsøster til den kårede hingst, Pan Tau B. Hun er desuden bla. mor til den kårede hingst Geronimo B som går på det belgiske landshold - og bla. er far til Graf Bo der blev nr. 3 i 3-års hingsteklassen til bundeschampionatet i 2008.

Fredens Chadwick

Caramel FH

Fyrstinde Feodora

Cyriac WE

Goldene Deern

Der Harlekin B

Paula B

Constantin

Agune

Golden Dasher

Golden Felina

Golden Dancer

Destiny B

Power Star B

Marina

bottom of page