Bad Segeberg 2018
Bad Segeberg 2018

April 2018
April 2018

Fredens Chadwick
Fredens Chadwick

Bad Segeberg 2018
Bad Segeberg 2018

1/6

Fredens Chadwick

Forventet mål; 147 stg. - født 2014.

 

Solgt på elitefølauktion.

 

 

 

 

Chadwick - der i Tyskland, hos sin nye ejer går under navnet "Cannonball", gør det særdeles godt på dressurbanerne og kvalificerede sig i 2018 til det tyske bundeschampionat med en suveræn score på 8,4!.

 

Chadwick er en smuk vallak med stor personlighed og eminente gangarter, efter den tyske bundeschampion, Caramel FH, - en ualmindeligt elegant og udtryksfuld hingst, som er på vej i sin ridemæssige karriere under kyndig tysk management.

 

Chadwikcs mor - Fyrstinde Feodora - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein og efterfølgende ved eliteskuet i Padenstedt tildelt en 1. præmie. Hun har den sjældne farve smokey cream - og er en ukompliceret og let omgængelig pony som udmærker sig ved stor ridelighed.

 

Far til hoppen er bronzevinder til europamesterskaberne i dressur, Der Harlekin B, som er købt til Danmark og har deltaget i europamesterskaber i dressur under Sandra Aagaard Hyrm. Han er en stor, rar bulderbasse, med krop og masse - men en danser når han viser sig på en ridebane.

 

Mor til hoppen er staspræmiehoppen Paula B efter Power Star. Han er efter Power Boy (som i mange år har stået på Flyinge i Sverige) X Black Magic, som er "fundament-blod" i Bönniger-avlen. Hoppen er helsøster til den kårede hingst, Pan Tau B. Hun er desuden bla. mor til den kårede hingst Geronimo B som går på det belgiske landshold - og bla. er far til Graf Bo der blev nr. 3 i 3-års hingsteklassen til bundeschampionatet i 2008.

Fredens Chadwick

Caramel FH

Fyrstinde Feodora

Cyriac WE

Goldene Deern

Der Harlekin B

Paula B

Constantin

Agune

Golden Dasher

Golden Felina

Golden Dancer

Destiny B

Power Star B

Marina