Nyheder

Da vi fra starten af 2015 har været nødt til at flytte hjemmesiden til et andet design-værktøj, er der på denne side kun nyheder fra og med 2014.

2020
Maj

Så kom det andet og sidste føl i år. Et utrolig smukt hingsteføl, efter den unge, og meget spændende, hingst, Petit Rock The Moment. Dornica er, som altid, den perfekte mor. Den unge mand hedder Fredens Red Rooster og er til salg.

DSC_0537.JPG
Maj
Maj

Stor var begejstringen, da Fyrstinde Feodora, natten til den 3. maj, gentog den enorme succes fra sidste år, - og fik endnu et vidunderligt hoppeføl i sort med et cremegen (smokey black). Føllet har fået navnet Fredens Next In Fashion og hun er til salg.

DSC_0365.JPG
Marts

Fredens Dantino (Der Feine Lord AT X Dornik B) og hans "legekammerat" Ille's Borneo (Baumann X FS Don't Worry) ejes fremover ejes fremover i fællesskab med Jenny Sperlich. Hingstene får ophold i Tyskland, frem til deres fremstilling til kåring.

DSC_0087.JPG
2019
C4.jpg
September
5-5-19c.jpg
Maj

 

På danmarks befrielsesdag, d. 5. maj, fik Fyrstinde Feodora et helt, helt specialt hoppeføl efter FS Numero Uno. Føllet, der har fået navnet Fredens Free Spirit, er sort med et cremegen (smokey black) og ualmindeligt godt skruet sammen. Hun er solgt.

 

Med termin 1. maj ventes der føl efter Fyrstinde Feodora og stempelhingsten Numero Uno. Føllet er dermed en halvbror til Fredens Chadwick (foto), der i 2018 overlegent vandt kvalifikationen til det tyske bundeschampionat. 

Føllet vil være til salg til det rigtige, fordrende hjem.

2018
Juli
Februar

 

Stutteri Fredens stamhoppe, Møgelholts Carrera, avlet af L. Coenders i Holland, er udnævnt til ELITEHOPPE i det danske ponyavlsforbund, DSP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredens Dornica har fået et helt utrolig smukt hingsteføl efter Der Feine Lord, der ud over at være broncemedaljevinder ved europamesterskaberne i dressur også er far til en række af kårede hingste og statspræmiehopper. Fredens Dantino har fået sin egen side HER.

April

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredens Dantino var til registrering og følskue, hvor han blev udmærket med en præmie. Han udvikler sig særdeles pragtfuldt og er ét af de bedst bedømte føl jeg nogensinde har avlet.

Juni

 

Fredens Chadwick, der går i Tyskland under sit nye navn, Cannonball, var 24/7 til kvalifikation til det tyske bundeschampionat. Kvalifikationen, der fandt sted i Bad Segeberg, bød på nogle af de bedste ponyer avlet i Schleswig-Holstein - og nogle af de bedste ryttere, der viste dem frem.

Det til trods, blev Fredens Chadwick overbevisende vinder af sin klasse og kvalificerede sig til Warendorf, med dagens næsthøjeste samlede score. Jeg er meget stolt og taknemmelig for den suveræne fremvisning af Vicent Arroyo!

Oktober

 

Fredens Fine China er solgt til Jenny Sperlich i det sydtyske Sachsen. En hård beslutning, men det helt rigtige hjem!

2017
August

 

 

 

 

 

Fredens Gardenia efter FB Gangster og guldmedaljehoppen Møgelholts Carrera) fik ved eliteskuet i DSP en bronzemedalje, efter at have gået årets bedste rideprøve med et resultat på 839,5. Tillykke til ejeren, Susanne Skals Oldenborg.

 

Juni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skønne hingsteføl efter Movie Star og Fredens Dornica er solgt til et særdeles godt hjem på Sjælland! Tillykke til Anne Kollberg med købet af

Fredens Masterpiece

Marts

 

Der er landet hele TO skønne føl med 1 dags mellemrum!

Fyrstinde Feodora har fået et pragtfuldt hoppeføl i samme farve som hun selv, smokey cream - og Fredens Dornica har fået et skønt brunt hingsteføl. Begge er efter vinderen af det tyske Bundeschampionat for 3-års hingste, i 2015, Movie Star.

Besøg

Fredens Fine China

og

Fredens Masterpiece

2016
April
April
Maj

 

Fredens Dandy Lion er kåret i Belgien. Tillykke til hans ejere, Stal de Biebosschen!

 

Fredens Lionessa har fået et stort hoppeføl med masser af hvidt. Pga. insemineringsfejl er fader desværre ukendt.

Livet går - heldigvis - videre, og det skaber håb og glæde, at både Fredens Dornica og Fyrstinde Feodora nu er scannet drægtige med termin hhv. 23. og 25. februar 2017.

Far til begge føl er vinderen af det tyske Bundeschampionat for 3-års hingste, i 2015, Movie Star (billedet).

Marts

Fredens Gardenia har folet et dejligt hoppeføl, efter avlsmatadoren, Dornik B. Velkommen, Fredens Dharma <3

Marts

 

Lykken fik desværre ikke lov at vare længe, da Gardenias fantastiske hoppeføl måtte aflives 8 dage gammel, pga. en hjertefejl.

Februar

 

Vi har desværre, fra ejeren af Fredens Copperfield, Michelle, modtaget beskeden om, at den smukke søn af Carrera er blevet aflivet pga. flere seneskader. Copperfield, der var en helt ekseptionel pony, blev kun 6 år.

Januar

Vi glæder os til føl i hhv. marts og april.

 

GODT NYTÅR!

2015
November
Juli

Fredens Dandy Lion, efter FS Don't Worry-sønnen WES Don Dolino og Fredens Lionessa, fik efter hård selektering (som én af 100 fremstillede hingste) adgang til den tyske fælleskåring i Alsfeld, hvor han - trods mange smukke ord med på vejen - ikke opnåede kåring, men gjorde rigtig god figur.

 

August

Petit Magic Moment, far til skønne Carmine Kiss, er igen udtaget til det tyske bundeschampionat. Vi glæder os med avler, rytter og ejere!

August

Fredens Gardenia er solgt til Tyskland - vi ønsker alt det bedste for hendes fremtid og ejer!

Til eliteskuet i Padenstedt i blev Fredens Gardenia nr. 3 på sin ring, 1. præmieret og er dermed statspræmiehoppe-aspirant. Statspræmien er i hus, når hun senere består sin rideprøve. Hun er også i fol med multi-europamestren i dressur, Dornik B (ligeledes far til Fredens Dornica og Fredens Lionessa). Gardenia er TIL SALG.

Juni

Fredens Gardenia efter FB Gangster og guldmedaljehoppen Møgelholts Carrera er udtaget til eliteskue i Padenstedt, Tyskland, 4/7 2015.

 

Maj

Møgelholts Carrera har 30/5 2015 fået et helt fantastisk hoppeføl. Hendes navn er Fredens Carmine Kiss og hun er efter den særdeles lovende unge tyske hingst, Petit Magic Moment.

Klik HER for at komme til Carmines side.

 

Januar

Fredens Ladybird, født 2008, er den første årgang sportsponyer fra stutteriet der er registreret i det tyske forbund i Schleswig-Holstein.
Hun er - siden i går - også den første hjemmeavlede statspræmiehoppe, da hun i Groß Wittensee aflagde og bestod sin hoppematerialprøve med et særdeles pænt resultat (blandt andet 8 i ridelighed).
Stort tillykke til ejerne, familien Wulff!

I 2015 er Fredens Dornica fortsat udlånt til det unge talent Anna Nielsen.

 

Dornicas yngre søster, Fredens Gardenia, befinder sig i Tyskland hvor hun bedækkes med multi-europamesteren Dornik B.

2014
December
Oktober

Den smukke reservesiegerhoppe, Fredens Ladybird, er solgt til Tyskland og har fået et godt nyt hjem i Tyskland hos familien Wulff.

Hingsten, Ochtenhusens Great Gangster, det eneste føl efter vores Fredens Ladybird - og med vores tidligere hingst, FB Gangster, som far - blev 18/10 2014 kåret i Verden ved Hannoveranerforbundets ponyhingstekåring.