top of page

Fredens Next In Fashion

Forventet mål, 148 stg. - født 3. maj 2020.

Solgt.

Endnu et fantastisk hoppeføl efter den skønne Fyrstinde Feodora og stempelhingsten FS Numero Uno. Farven, der ser sort ud for øjet, gemmer på en "hemmelighed", fordi føllet har et creme-gen. Dermed kan hun senere få afkom i både palomino og buckskin, såvel som sin egen 'smokey cream'. 

Fredens Next In Fashion er helsøster til Fredens Free Spirit, født i 2019 og er solgt til en kommende rytter/avler.

Hun er desuden søster til Fredens Chadwick - der i Tyskland, hos sin nye ejer går under navnet "Cannonball", og som har gjort det særdeles godt på dressurbanerne, bla. i 2018 med kvalifikation til det tyske bundeschampionat med en suveræn score på 8,4!.

 

NIF'ens mor - Fyrstinde Feodora - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein og efterfølgende ved eliteskuet i Padenstedt tildelt en 1. præmie. Hun har den sjældne farve smokey cream - og er en ukompliceret og let omgængelig pony som udmærker sig ved stor ridelighed og ikke mindst sine helt fantastiske afkom!

 

Morfor til NIF'en er Der Harlekin B, som har en imponerende række af sejre i internationale dressurklasser på sit CV, - ikke mindst 2 EM-sølvmedaljer, 2 EM-bronzemedaljer, 5 NM-guldmedaljer, 2 NM-sølvmedaljer, 2 DM-guldmedaljer, 2 DM-sølvmedaljer og 1 DM-bronzemedalje.

 

Mormor til NIF'en er staspræmiehoppen Paula B efter Power Star. Han er efter Power Boy (som i mange år har stået på Flyinge i Sverige) X Black Magic, som er "fundament-blod" i Bönniger-avlen. Hoppen er helsøster til den kårede hingst, Pan Tau B. Hun er desuden bla. mor til den kårede hingst Geronimo B som går på det belgiske landshold - og bla. er far til Graf Bo der blev nr. 3 i 3-års hingsteklassen til bundeschampionatet i 2008.

Far til NIF'en er stempelhingsten FS Numero Uno, der er kendt for at producere meget ridelige afkom med stor elasticitet og super eksteriør. På den baggrund er hans afkom eksporteret til både USA og Australien og er rigt repræsenteret ved såvel de tyske bundeschampionater - som FS Numero Uno selv vandt i 2013 - og ved internationale dressurstævner.

Også FS Numero Unos far, Noir de Luxe, vandt bundeschampionatet, og hingstens morfar, FS Don't Worry, er en avlsmatador, der næppe burde kræve nærmere præsentation!

Fredens Next In Fashion

FS Numero Uno

Fyrstinde Feodora

Noir de Luxe

FS Dancing Diamond

Der Harlekin B

Paula B

Heidbergs Nancho Nova

Vollmondnacht

FS Don't Worry

FS Golden Touch

Golden Dancer

Destiny B

Power Star B

Marina

bottom of page