Til salg:

Prisklasser: I = 20.-30.000, II = 31.-50.000, III = 51.-75.000, IV = > 75.000

Fredens Red Rooster

Utrolig kønt hingsteføl med et vanvittig godt temperament.

 

Far er en virkelig spændende ny hingst i avlen, en korrekt og særdeles velgående model, med et "ekstra" anlæg for springning.

Morfar er den mest vindende dressurpony nogensinde, Dornik B, der er garant for omgængelighed, ridelighed og de bedste resultater på stævnepladserne. Således har føllets mor selv haft en god tid under rytter, før hun kom i avlen.

Føllet selv er meget udtryksfuldt og smart, med sine høje hvide sokker og et bedårende ansigt. Han bliver med garanti, en helt fantastisk dressurpony og en virkelig "kammerat", for en rytter, der på samme tid, vil have kvalitet til de lidt større ambitioner.

Link til føllets egen side HER

Prisklasse I. Fordrende hjem foretrækkes.

Fredens Next In Fashion

Hoppeføl efter stempelhingsten FS Numero Uno, far til adskillige kårede hingste, i både USA, Tyskland og andre europæiske lande. FS Numero Uno vandt i 2013 det tyske bundeschampionat 

 

Morfar er Der Harlekin B, avlet på det navnkundige Bönniger-stutteri. Der Harlekin selv, er - blandt meget andet - vinder af 2 EM-sølvmedaljer, 2 EM-bronzemedaljer, 5 NM-guldmedaljer, 2 NM-sølvmedaljer, 2 DM-guldmedaljer, 2 DM-sølvmedaljer og 1 DM-bronzemedalje.

Føllet selv er særdeles godt "skruet sammen". Hun har to blå øjne og farven, smokey black, der for øjet ser sort ud, betyder hun bærer  på et creme-gen og kan dermed få afkom i både palomino og buckskin.

Link til føllets egen side HER

*SOLGT*

Fredens Gardenia

Solgt til Tyskland

Fredens Ladybird

Solgt til Tyskland

Betingelser v. køb af føl er som følger: Købes føllet "in utero" (før det er født) kan købet gøres betinges af føllets køn; betaling af depositum ved indgåelse af aftale - dog tilbagebetales fulde beløb ved "forkert" køn. Betalingen for et føl kan afvikles i 2 rater: 30% ved aftale om køb og 70% ved afhentning af føl ved fravænning. Ønskes købet ikke gennemført ved fravænning refunderes de udbetalte 30% IKKE. Føllet er af avler forsikret for købssummen - dermed er købers penge sikret i det tilfælde føllet skulle komme noget til. Føl der købes, kan afhentes ved fravænning. Fravænnings-tidspunktet kan variere fra føl til føl, da dette er afhængigt af føllets evne til at indtage føde, dets selvstændighed og dets sind i øvrigt! Som regel skal føllet være 5-6 måneder, før det kan flytte til sit nye hjem :o)