top of page

Fredens New Dawn

Forventet mål, 148 stg. Født 2022. 

Ikke til salg ;-)

 

 

 

 

 

 

Med Fredens New Dawn kom der ENDELIG et hoppeføl efter Fredens Dornica , som er den eneste hoppe efter stutteriets stamhoppe, elitehoppen Møgelholts Carrera.

 

Fredens Dornica blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein som fløjhoppe idet hun blev særligt fremhævet for sin tæt på ideelle type og sin helt eminente skridt. Hun er en drømmepony med sit ukomplicerede, meget let omgængelig sind.

Dornica har haft en kort karriere under rytter, men på den korte tid (ca. 2 år) bl.a. været placeret ved Bundgaard Cup. Hun er en pony der kan stå i ½ år - hvorefter hun kan sadles op og rides af et barn.

 

Far til Dornica er verdens mest vindende dressurpony gennem tiderne og multi-europamester - Dornik B. 4 ud af de første 6 placerede ved europamesterskaberne i 2012 alene, havde Dornik B som far eller morfar! Dornik og hans afkom er berømt for et super sind, meget høj ridelighed og ikke mindst sine utallige resultater i international dressursport.

 

Møgelholts Carrera var i mange år Danmarks højst kårede sportsponyhoppe - med 10 i såvel trav som i helhed (!). Hun modtog til eliteskuet i 1998 en velfortjent guldmedalje og har afkom solgt til både Sverige og Tyskland, og med overordentligt fine resultater i såvel dressursporten, som ved kåringer.

Far til Fredens New Dawn er efter en meget spændende kombination af meget betydningsfulde blodlinjer. 

FS New Chance, bærer Dornik B-blod (i 3. led). Han er desuden efter den fantastiske avlsmatador, FS Numero Uno, der - foreløbig - er far til FS Next Diamond, 49 videre kårede hingste og 45 statspræmiehopper.

.

Også hoppestammen, bag FS New Chance, lader sig i den grad se, - idet hans mor, statspræmiehoppen FS Celebration blandt andet er helsøster til den kårede hingst, Cremant de Luxe.

Mormor er ingen ringere end den dobbelte Bundessiegerstute og sølvmedaljevinder ved det tyske bundeschampionat, statspræmiehoppen  FS Golden Sunlight. Hun er mor til de berømte, kårede hingste FS Don`t Worry, FS Chambertin, FS Chacco Blue og FS Mr. Right!

 

 

 

 

Fredens New Dawn

FS New Chance

Fredens Dornica

FS Numero Uno

FS Celebration

Dornik B

Møgelholts

Carrera

Noir de Luxe

FS Dancing Diamond

FS Champion de Luxe

FS Donna Domani

Derano Gold

Dubary

Casper (NL)

Anouscha

bottom of page