top of page

Fredens Lionessa

142 stg. - født 2002. Solgt til Tyskland, 2018.

 

Fredens Lionessa - den lille "løvinde" - er en elegant og smuk hoppe af enestående europæisk dressurafstaming! Hun er Kåret i DSP og i Schleswig-Holstein som ældre hoppe med karakterer til præmiering.

 

Lionessas søskende er bla. eliteschausiegerin Destiny B (helsøster til Fredens Lionessa) som er mor til den kårede hingst Harlekin B. Der Harlekin B havde stor succes på det hollandske dressurlandshold og er nu i sporten med dansk rytter. Desuden er Lionessa søster til de kårede hingste Poker Boy og Proud Dandy, statspræmiehoppen og vinderen af bundeschampionatet 2003 Forestina, samt yderligere 3 kårede hovedstambogshopper, her i blandt Prinzess e. Power Boy.

 

Far er den mest vindende dressurpony i verden; mange gange europamester i dressur, Dornik B!! Mor er den smukke statspræmiehoppe, Diva.

Lionessa har udviklet sig til en utroligt smuk og særdeles velgående hoppe! Hun har et hjerte af guld og er særdeles let at omgås og håndtere, selvom hun har "tænding". Lionessa har den ret sjældne farve "red dun" (hun har ål og "vildtstriber" på benene), samtidig med at hun bærer "sabino" genet der giver specielle aftegn.

Det er HELT eminente afkom Lionessa laver; hun er en avlshoppe i særklasse! Af samme årsag har hun af flere omgange været leaset ud til Tyskland, ligesom ALLE hendes hidtidige afkom er solgt til avl/ridning i Tyskland. Mor til den kårede hingst, Fredens Dandy Lion (Belgien).

Afkom

Fredens Little Lady

2006

Fredens Little Lady e. Golden Dancer. Fløjhoppe til kåringen. Solgt til Tyskland.

Fredens Ladybird

2008

Fredens Ladybird e. White Gold B. 2. reservefløj til eliteskuet i Verden/Hannoveraner Ponyavlsforbundet. Solgt til Tyskland.

Fredens Cassinia

2010

Fredens Roxanne e. Casino Royale K. Solgt "in utero" (ufødt) til Tyskland.

WES Dondo Lion

2012

WES Dondo Lion - hingsteføl avlet i Tyskland af Christina Wessling, efter hingsten WES Don Dolino.

Fredens Dandy Lion

2013

Fredens Dandy Lion e. WES Don Dolino. Solgt til Tyskland på eliteauktion og kåret i Belgien.

Crown Haute Couture

2014

Crown Haute Couture - hingsteføl avlet i Tyskland af ZG Nagel/Gestüt Crown, efter hingsten Hot Volée.

Fredens Dragon Lady

2016

Fredens Dragon Lady

Please reload

Fredens Lionessa

Dornik B

Diva

Derano Gold

Dubary

Derbino

Biene

Derano

Victoria

Derbino

Vienna

Derby

Valerina

Bariton

Betty

bottom of page