top of page

Fredens Dandy Lion

(nu omdøbt til Biebosschen Dandy Lion)

 

Solgt på eliteauktion som føl og befinder sig pt. i Grækenland.

Dette hingsteføl forener nogle af de allerbedste blodlinier i den tyske sportsponyavl!

 

WES Don Dolino blev kåret som præmiehingst i Westfalen. I 2010 fik han en svær skade - og længe kæmpede dyrlæge Christina Wessling, som er avler og ejer, for hans liv. Ret mirakuløst er han kommet sig komplet - og opnåede i 2012 at placere sig som nr. 5 i finalen i det tyske bundeschampionat; det bliver meget, meget spændende at følge hans karriere i dressursporten!

 

FS Don't Worry behøver næppe nogen nærmere præcentation. Han er stempelhingst og far til et utal af kårede hingste, finaledeltagere ved det tyske bundeschampionat og statspræmiehopper. Han var selv vinder af sin materialprøve og vandt i 1998 og 1999 bundeschampionatet 2 år i træk - i 1999 med 6 x 10, som er den højeste karakterscore til dato!!  Han er uddannet til S-dressur med placeringer op til Prix Skt. George. 

 

FS Champion de Luxe er ikke blot kåret med adskillige 10-taller, men er også belønnet  med 10 til bundeschampionatet og til sin materialprøve, som han vandt suverænt. Han er far til en lang, lang række af kårede sønner og statspræmiedøtre.

 

Mor til Dandy Lion, Fredens Lionessa, er ud af en meget stærk hoppelinie og hendes mor, statspræmiehoppen Diva, har bla. avlet de kårede hingste Poker Boy og Proud Dandy, statspræmiehoppe og eliteschausiegerin (fløjhoppe v. eliteskuet) Destiny B (helsøster til Fredens Lionessa) samt den ekstremt velgående vinder af bundeschampionatet 2003, Forestina.

 

Hoppens far er den mest vindende dressurpony i verden; mange gange europamester i dressur, Dornik B.

 

Dandy Lion blev race-vinder ved ungskuet i Brandenburg og er siden kåret i Belgien. 

I 2022 opnåede han en samlet 7. plads ved de belgiske dressurmesterskaber for ponyer og var udtaget som reserve for det belgiske ponylandshold ved europamesterskaberne i Strzegom i Polen.

I skrivende stund, 2024, befinder han sig i Grækenland, hvor han bliver redet af Malvina Christina Nikolaidis.

OBS: Det er en salgsvideo, men Dandy Lion er allerede solgt og befinder sig i Grækenland.

Fredens Dandy Lion

WES Don Dolino

Fredens Lionessa

FS Don't Worry

Carlotta

Dornik B

Diva

Constantin

Agune

FS Champion de Luxe

Nantana

Derano Gold

Dubary

Derbino

Biene

bottom of page