top of page

Fredens Masterpiece

148 stg. Født 2017.

Solgt til Tyskland.

 

 

 

 

Eminent skridt, helt super galop og en helt urokkelig takt i trav - det er nogle af kvaliteterne ved Fredens Masterpiece. Et venlinieret, kækt og meget elegant hingsteføl efter den betydelige og særdeles velgående tyske bundeschampion (med karaktererne; trav 10,0 – galop 10,0 – skridt 8,5 – uddannelse 9,5 – eksteriør 8,5 og fremmedrytter 19,0), Movie Star, - der efterfølgende er solgt til Australien.

 

Movie Star er efter FS Mr. Right, der ud over at være Bundessiegerhengst Berlin 2015 og Bundesprämienhengst Berlin 2015 også er flere gange finaledeltager ved bundeschampionatet. FS. Hoppen Golden Sunlight holder selv en LANG række titler - og er, bl.a., også mor til den legendære hingst, FS Don't Worry.

 

Hoppen Lancers Girl, der er mor til Movie Star, bærer blodet efter fuldblodshingsten Ladykiller xx. Morfar, Lancer II, er én af 3 kårede helbrødre efter Landgraf I, der er noteret for 30 kårede sønner. Hans efterkommere har en samlet præmiesum på mere end 1,5 mio. euro! 

Mormor'en Sonja, er også mor til de kårede hingste Kosmopolitan (e. Kaiserjäger xx)  og Robin (e. Ramano) såvel som to meget succesfulde M-dressurponyer Baju (e. Bayus) og Kennedy (e. Kaiserjäger xx).

 

Masterpiece's mor - Fredens Dornica - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein som fløj- og præmiehoppe idet hun blev særligt fremhævet for sin type og sin helt eminente skridt. Hun er en drømmepony med sit ukomplicerede, meget let omgængelig sind.

Dornica har haft en kort karriere under rytter, men på den korte tid (ca. 2 år) bl.a. været placeret ved Bundgaard Cup. Hun er en pony der kan stå i ½ år - hvorefter hun kan sadles op og rides af et barn.

 

Far til Dornica er verdens mest vindende dressurpony gennem tiderne og multi-europamester - Dornik B. 4 ud af de første 6 placerede ved europamesterskaberne i 2012 alene, havde Dornik B som far eller morfar! Dornik og hans afkom er berømt for et super sind, meget høj ridelighed og ikke mindst sine utallige resultater i international dressursport.

 

Mor til Dornica, stutteriets stamhoppe Møgelholts Carrera, en af Danmarks højst kårede sportsponyhopper - med 10 i såvel trav som i helhed (!). Hun modtog til eliteskuet i 1998 en velfortjent guldmedalje og er mor til afkom solgt til både Sverige og Tyskland.  Carrera har adskillige afkom med overordentligt fine resultater i såvel dressursporten, som ved kåringer.

Masterpiece går, i skrivende stund, på dressurbanerne

i Tyskland med sin rytter, Marie Kathrin Rosenberg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredens Masterpiece

Movie Star

Fredens Dornica

FS Mr. Right

Lancers Girl

Dornik B

Møgelholts

Carrera

FS Mr. Mobility

FS Golden Sunlight

Lancer II

Sonja

Derano Gold

Dubary

Casper (NL)

Anouscha

bottom of page