top of page

Fredens Fine China

148 stg. Født 2017.

Solgt til Tyskland.

 

 

 

 

Bedårende, særdeles velgående og smadderfrækt hoppeføl efter den betydelige og særdeles velgående tyske bundeschampion (med karaktererne; trav 10,0 – galop 10,0 – skridt 8,5 – uddannelse 9,5 – eksteriør 8,5 og fremmedrytter 19,0), Movie Star, - der efterfølgende er solgt til Australien.

 

Movie Star er efter FS Mr. Right, der ud over at være Bundessiegerhengst Berlin 2015 og Bundesprämienhengst Berlin 2015 også er flere gange finaledeltager ved bundeschampionatet. FS. Hoppen Golden Sunlight holder selv en LANG række titler - og er, bl.a., også mor til den legendære hingst, FS Don't Worry.

 

Hoppen Lancers Girl, der er mor til Movie Star, bærer blodet efter fuldblodshingsten Ladykiller xx. Morfar, Lancer II, er én af 3 kårede helbrødre efter Landgraf I, der er noteret for 30 kårede sønner. Hans efterkommere har en samlet præmiesum på mere end 1,5 mio. euro! 

Mormor'en Sonja, er også mor til de kårede hingste Kosmopolitan (e. Kaiserjäger xx)  og Robin (e. Ramano) såvel som to meget succesfulde M-dressurponyer Baju (e. Bayus) og Kennedy (e. Kaiserjäger xx).

 

Chinas mor - Fyrstinde Feodora - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein og efterfølgende ved eliteskuet i Padenstedt tildelt en 1. præmie. Hun har den sjældne farve smokey cream - og er en ukompliceret og let omgængelig pony som udmærker sig ved stor ridelighed. Hendes hingsteføl fra 2014, Fredens Chadwick, blev solgt på eliteauktion til en rytter fra Spanien.

Føllets morfar er bronzevinder til europamesterskaberne i dressur, Der Harlekin B, som er købt til Danmark og har deltaget i europamesterskaber i dressur under Sandra Aagaard Hyrm. Han er en stor, rar bulderbasse, med krop og masse - men en danser når han viser sig på en ridebane.

 

Mor til hoppen er staspræmiehoppen Paula B efter Power Star. Han er efter Power Boy (som i mange år har stået på Flyinge i Sverige) X Black Magic, som er "fundament-blod" i Bönniger-avlen. Hoppen er helsøster til den kårede hingst, Pan Tau B. Hun er desuden bla. mor til den kårede hingst Geronimo B som går på det belgiske landshold - og bla. er far til Graf Bo der blev nr. 3 i 3-års hingsteklassen til bundeschampionatet i 2008.

 

Et afkom efter Fyrstinde Feodora er aktuelt i 2018

kvalificeret til det tyske bundeschampionat:

Fredens Chadwick.

China går, i skrivende stund, L-springning i Tyskland med

sin rytter, Chantal Rödel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredens Fine China

Movie Star

Fyrstinde Feodora

FS Mr. Right

Lancers Girl

Der Harlekin B

Paula B

FS Mr. Mobility

FS Golden Sunlight

Lancer II

Sonja

Golden Dancer

Destiny B

Power Star B

Marina

bottom of page