top of page

Fyrstinde Feodora

146 stg. - født 2008.

 

Meget velgående forbundspræmie-hoppe af rigtig god type og med særdeles spændende afstamning: Hun er efter hingsten Der Harlekin B fra Gestüt Bönniger: Harlekin er efter Golden Dancer X Dornik B.


Mor til Feodora er Paula B, en statspræmiehoppe efter Power Star. Han er efter Power Boy X Black Magic som er "fundament-blod" i Bönniger-avlen. Hoppen er helsøster til den kårede hingst, Pan Tau B. Hun er desuden bla. mor til den kårede hingst Geronimo B - der igen er far til Graf Bo der blev bronzevinder i 3-års hingsteklassen til bundeschampionatet i 2008.

 

Feodora var fløj-føl ved følskuet i sin region og udtaget til Bundesfohlenschau 2008 i Lienen. Hun er avlet på Stutteri Hof Rossenbach.

Feodora er sød, tillidsfuld og meget omgængelig. Hun er genetisk testet på Animal Genetics UK til at være smokey cream, hvilket vil sige hun har sine to "fortyndergener" på basis af sort. Hun er (Ee) heterozygot - hvilket betyder hun bærer et rødt gen og nedarver rødt/sort med 50:50. Desuden er hun (aa) negativ, - hvilket betyder hun ikke er bærer af brunt.

 

Far til Feodora, præmiehingsten Der Harlekin B, er præmiehingst og har givet adskillige guldmedaljeføl ud af sine få årgange. Han vandt bronze i både 2006 og 2008 ved det tyske bundeschampionat og fik i 2007 en 4. plads som den bedst placerede hingst. Herefter har han haft en bemærkelsesværdig, international dressurkarriere, inklusiv 2 EM-sølvmedaljer, 2 EM-bronzemedaljer, 5 NM-guldmedaljer, 2 NM-sølvmedaljer, 2 DM-guldmedaljer, 2 DM-sølvmedaljer og 1 DM-bronzemedalje.

Hoppen, Feodora er desuden søster til Pegasus B, som repræsenterede Schweiz ved EM i Frankring 2012.

 

Morfar, Power Star, er anført som brun - ligesom sin søn Pan Tau B (der har repræsenteret det belgiske landshold til blandt andet EM i pony-dressur) men de er begge fædre til "dobbelt diluterede" afkom, herunder Pegasus B. Hans far, Power Boy blev født i Holland i 1984 og senere - efter sin avlskarriere i Tyskland - eksporteret til Sverige, hvor han til dato er den ponyhingst med den største egen-præmiesum OG største præmiesum for afkom i såvel springning som dressur.

 

Feodora blev 18/6 2013 kåret i Pferdestammbuch Schleswig-Holstein og udtaget til eliteskuet i Padenstedt, hvor hun fik førstepræmie og blev forbundspræmie-hoppe. Feodora ville dermed have været statspræmiehoppe, hvis hun havde aflagt materialprøve - hvilket dog, på grund af en skade, ikke har været muligt.

 

 

Afkom

- links via billede og navn (kun ponyer avlet på Stutteri Freden)

Fredseletta-2015b.jpg

Ochtenhusen's Fredseletta

2012

Hoppe, avlet og ejet af Stall Bardenhagen i Niedersachsen, Tyskland. Far er vores tidligere hingst, præmiehingst, nordisk mester, og danmarksmester, FB Gangster.

7-2020.jpg

2017

Hoppe e. den tyske bundeschampion, Movie Star.

Solgt til Tyskland.

Fredens Next In Fashion - 3 år

2020

Endnu en fantastisk hoppe efter stempelhingsten FS Numero Uno. 

Solgt.

Fifi

2023

Hoppe e. FS Next Diamond;

fløjhingst i Rheinland 2019, og to gange sølvvinder ved det tyske bundeschampionat.

Solgt til Norge.

August 2023.jpg

2014

Hingst efter den tyske bundeschampion, Caramel FH.

Solgt til Spanien på eliteauktion.

 

Fredens Free Spirit

2019

Hoppe efter stempelhingsten FS Numero Uno.

Solgt, men desværre senere aflivet pga. en alvorlig skade.

Fredens Greater Good_edited.jpg

2021

Hingst e. FS Next Diamond; fløjhingst i Rheinland 2019, og to gange sølvvinder ved det tyske bundeschampionat.

Solgt.

Fyrstinde Feodora

Der Harlekin B

Paula B

Golden Dancer

Destiny B

Power Boy B

Marina

Dancer

Golden Charm

Dornik B

Diva

Power Star B

Veruschka

Black Magic

Dunja

bottom of page