top of page

Fredens Next Level

Forventet mål, 148 stg. - født 25. maj 2021.

Solgt.

Særdeles velkonstrueret hingsteføl efter den skønne Fyrstinde Feodora og en utroligt lovende ung hingst, FS Next Diamond, - der har vist en helt fantastisk første følårgang.

FS Next Diamond er en hingst af herlig ponytype med særdeles gode grundgangarter. Han blev kåret som fløjhingst i Westfalen og brillerede med en sølvmedalje ved det tyske bundeschampionat, som 3-års, i 2020.

Føllets mor - Fyrstinde Feodora - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein og efterfølgende ved eliteskuet i Padenstedt tildelt en 1. præmie. Hun har den sjældne farve smokey cream - og er en ukompliceret og let omgængelig pony som udmærker sig ved stor ridelighed og ikke mindst sine helt fantastiske afkom!

Morfor til Next Level er Der Harlekin B, som har en imponerende række af sejre i internationale dressurklasser på sit CV, - ikke mindst 2 EM-sølvmedaljer, 2 EM-bronzemedaljer, 5 NM-guldmedaljer, 2 NM-sølvmedaljer, 2 DM-guldmedaljer, 2 DM-sølvmedaljer og 1 DM-bronzemedalje.

Mormor er staspræmiehoppen Paula B efter Power Star. Han er efter Power Boy (som i mange år har stået på Flyinge i Sverige) X Black Magic, som er "fundament-blod" i Bönniger-avlen. Hoppen er helsøster til den kårede hingst, Pan Tau B. Hun er desuden bla. mor til den kårede hingst Geronimo B som går på det belgiske landshold - og bla. er far til Graf Bo der blev nr. 3 i 3-års hingsteklassen til bundeschampionatet i 2008.

​Farfar er stempelhingsten FS Numero Uno, der er kendt for at producere meget ridelige afkom med stor elasticitet og super eksteriør. På den baggrund er hans afkom eksporteret til både USA og Australien og er rigt repræsenteret ved såvel de tyske bundeschampionater - som FS Numero Uno selv vandt i 2013 - og ved internationale dressurstævner.

Også FS Numero Unos far, Noir de Luxe, vandt bundeschampionatet, og hingstens morfar, FS Don't Worry, er en avlsmatador, der næppe burde kræve nærmere præsentation!

Føllet, Next Level, er blandt andet bror til Fredens Chadwick - der i Tyskland, har gjort det særdeles godt på dressurbanerne, bla. i 2018 (under navnet Cannonball) med kvalifikation til det tyske bundeschampionat med en suveræn score på 8,4!.

Fredens Next Level

FS Next Diamond

Fyrstinde Feodora

FS Numero Uno

FS Deep Ocean

Der Harlekin B

Paula B

Noir de Luxe

FS Dancing Diamond

FS Don't Worry

FS Champions Strarlight

Golden Dancer

Destiny B

Power Star B

Marina

bottom of page