top of page

Fredens Gentleman George

Forventet mål, 147 stg. Født 2024. 

Solgt - kun 5 dage gammel :-)

 

 

 

 

 

 

Velproportioneret og ret ædelt hingsteføl med et virkelig dejligt temperament. 

 

Far til Fredens Gentleman George (i daglig tale Georg), er Gold Garant, fløjhingst fra kåringen i Westfalen, i 2021. Gold Garant var desuden det dyreste ponyføl, der nogensinde er solgt på auktion i Tyskland. Hammerslaget lød på €37.000!!

Farfar, Golden Grey, var reservefløj ved sin kåring, i Westfalen 2016, og sølvmedaljevinder ved det tyske bundeschampionat. Hingstens mor, statspræmiehoppen Championata, forener med FS Champion Deluxe og FS Don’t Worry nummer 2 und 1 på den tyske rangliste over ponyhingste med største præmiesum indtjent af afkom. 

Greater Goods mor - Fredens Dornica , der er, blandt andet, er mor til den kårede hingst, Fredens Dantino (solgt til Tyskland). Hoppen blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein som fløj- og præmiehoppe idet hun blev særligt fremhævet for sin type og sin helt eminente skridt. Hun er en drømmepony med sit ukomplicerede, meget let omgængelig sind.

Dornica har haft en kort karriere under rytter, men på den korte tid (ca. 2 år) bl.a. været placeret ved Bundgaard Cup. Hun er en pony der kan stå i ½ år - hvorefter hun kan sadles op og rides af et barn.

 

Far til Dornica er verdens mest vindende dressurpony gennem tiderne og multi-europamester - Dornik B. 4 ud af de første 6 placerede ved europamesterskaberne i 2012 alene, havde Dornik B som far eller morfar! Dornik og hans afkom er berømt for et super sind, meget høj ridelighed og ikke mindst sine utallige resultater i international dressursport.

 

Mor til Dornica, stutteriets stamhoppe, elitehoppen Møgelholts Carrera, en af Danmarks højst kårede sportsponyhopper - med 10 i såvel trav som i helhed (!). Hun modtog til eliteskuet i 1998 en velfortjent guldmedalje og er mor til afkom solgt til både Sverige og Tyskland.  Carrera har adskillige afkom med overordentligt fine resultater i såvel dressursporten, som ved kåringer.

 

 

 

 

Fredens Gentleman George

Fredens Dornica

Golden Grey

Championata

Dornik B

Møgelholts

Carrera

Golden State

Ceasy

FS Champion de Luxe

Darina (elite)

Derano Gold

Dubary

Casper (NL)

Anouscha

Gold Garant

bottom of page