top of page

Fredens Darling

*9/4 2024

Til salg!

 

Utrolig yndigt og velkonstrueret hoppeføl med helt særlig afstamning.

Darling er både smuk, mild og tillidsfuld og viser allerede, pt. 5 dage gammel, rigtig fint bevægelsespotentiale.
Hen er dunalino (palomino med dun-gen = ål) og helt perfekt "malet", med sine 4, lige høje, sokker og en charmerende blis.

Far, Der Diamant AT, er kåret som præmiehingst i Rheinland og med sølvmedalje i Danmark. Vandt sin materialprøve som bedste gangartshingst med karaktererne 9 - 9,5 - 8,5, og vandt desuden bronze ved 4-års dressurchampionat i 2022.

Far til Der Diamant AT er Dimension AT, - der har en lang række titler: Fløjhingst fra kåringen og vinder af championatet i Westfalen, 2010. Vinder af det tyske bundeschampionat i 2012, med > 10 < for trav og helhedsindtryk, og med 9 for skridt og galop. I 2013 vandt hingsten igen bundeschampionatet.
Dimension AT er far til - foreløbig - 39 kårede sønner, blandt andet fløjhingsten Dating AT, der har vundet et utal af titler og er debuteret i S-dressur.
Desuden er Dimension far til mere end 55 statspræmierede hopper.

 

Darlings mor, Lady Nova blev solgt in utero i 2006 (som "bestillingsføl" efter Fredens Little Lady) men blev først født i 2010. 

I 2023 vendte hun tilbage til stutteriet, for at starte sit nye liv som avlshoppe.

Lady Nova er præmieret i Schleswig-Holstein.

 

Far til Lady Nova er Heidbergs Nancho Nova vandt, som 4-årig, sin materialprøve med den samlede drømmekarakter 8,95. For sin omgængelighed og ridelighed scorede han rene 10-taller.

Som 3- og 4-årig vandt han championatet i Hannoveraner-ponyforbundet og som 3-årig desuden en bronzemedalje ved det tyske bundeschampionat.

Allerede i en alder af 7 år, blev han udnævnt til elitehingst.

Nancho Nova er far til mere end 30 kårede hingste, blandt andet den dobbelte bundeschampionat-vinder, Noir de Luxe..

.

Morfar:

Mor til Lady Nova er Fredens Little Lady, som er et af de allersidste afkom efter den legendariske Golden Dancer fra Stutteri Bönniger.

Golden Dancer var, indtil 2004 (hvor han måtte afgive æren til Dornik B), den mest vindende ponyhingst i dressursporten, med adskillige europamesterskaber, tyske mesterskaber og sejre ved det tyske bundeschampionat på sin succes-liste.

Golden Dancer havde nerve, og kombinationen med Dornk B, der var en livsforsikring, gav geniale ponyer som fx Der Harlekin B (far til min Fyrstinde Feodora), selv europamester med meget mere.

 

Mormors far:

Dornk B, var selv, som nævnt, indtil sin død, i 2020, den mest vindende dressurpony nogensinde. Han har desuden udmærket sig som den pony, der har haft flest afkom med til europamesterskaber i dressur – og afkommene er berømte for deres utrolige ridelighed. Dornik B, er også far til Fredens Dornica.

 

Der Diamant AT - video fra Følle Strandgård, 2023.

Fredens Lady Nova

Heidbergs Nancho

Nova (elite)

Fredens Little Lady

Night-Cup

Immenmoor 
Jolly Jumper

Golden Dancer

Fredens Lionessa

Night-Fire

Gina Ginette

Mambo Moscan

Jota

Dancer

Golden Charm

Dornik B

Diva

bottom of page