top of page

Fredens Dantino

148 stg. Født 2018. 

Solgt til Tyskland.

2020 kåret i Mecklenburg-Vorpommern.

 

 

 

 

 

 

Særdeles tiltalende føl efter Der Feine Lord AT, som blandt sine mange titler kan skrive "broncemedaljevinder til europamesterskaberne i dressur" på sit visitkort. Ud over sin helt fantastiske karriere under rytter, er Der Feine Lord far til adskillige kårede hingste og en lang række statspræmiehopper.

 

Dantinos mor - Fredens Dornica - blev i 2013 kåret i Schleswig-Holstein som fløj- og præmiehoppe idet hun blev særligt fremhævet for sin type og sin helt eminente skridt. Hun er en drømmepony med sit ukomplicerede, meget let omgængelig sind.

Dornica har haft en kort karriere under rytter, men på den korte tid (ca. 2 år) bl.a. været placeret ved Bundgaard Cup. Hun er en pony der kan stå i ½ år - hvorefter hun kan sadles op og rides af et barn.

 

Far til Dornica er verdens mest vindende dressurpony gennem tiderne og multi-europamester - Dornik B. 4 ud af de første 6 placerede ved europamesterskaberne i 2012 alene, havde Dornik B som far eller morfar! Dornik og hans afkom er berømt for et super sind, meget høj ridelighed og ikke mindst sine utallige resultater i international dressursport.

 

Mor til Dornica, stutteriets stamhoppe, elitehoppen Møgelholts Carrera, en af Danmarks højst kårede sportsponyhopper - med 10 i såvel trav som i helhed (!). Hun modtog til eliteskuet i 1998 en velfortjent guldmedalje og er mor til afkom solgt til både Sverige og Tyskland.  Carrera har adskillige afkom med overordentligt fine resultater i såvel dressursporten, som ved kåringer.

 

I skrivende stund er det uklart, hvor Dantino befinder sig. Kender du ham, hører jeg meget gerne fra dig.

 

 

 

 

 

 

Fredens Dantino

Der Feine Lord AT

Fredens Dornica

Dressman

Gina

Dornik B

Møgelholts

Carrera

Domingo

Nadin

Folklore

Giana

Derano Gold

Dubary

Casper (NL)

Anouscha

bottom of page