top of page

Fredens Supernova

Født 2008.

 

Solgt til Sverige.

 

 

 

 

Fantastisk dejlig blærerøv af et hingsteføl med 2 bagsokker og en sjov blis. Han er korrekt, muskuløs og med et tydeligt hingstepræg - og bare ikke til at stå for ;o)
Han målte v. fødslen ca. 90 cm.

 

 

Mor til "Super", hannovaraner-hoppen Fredens Begonia, har et ikke mindre end fantastisk temperament; hun har bevist sin ridelighed under rytter - og har det ikke "fra fremmede" idet hendes far, Bergamon, er materialprøvevinder og placeret til bundeschampionatet i både 1998 og 1999.

Bergamon, der ligesom Begonia er særdeles velgående, er solgt til USA. På Begonias anden side ligger en stærk, klassisk tysk hoppelinie med bla. den legendære hingst Weltmeyer.

 

Fra Dryfe Starry Knight, der er ren Welsh B,  har føllet farve, charme, selvtillid og et super, korrekt fundament.  Han er en hingst med et godt sind og medbringer de bedste brugsegenskaber fra sine walisiske aner - herunder sin far, int. show champion Balmalcom Starry Halo.

Dryfe Starry Knight er siden solgt og har haft en meget flot karriere under rytter, hvor han blandt andet har været placeret til DM i dressur for kat. III-ponyer.

 

Fredens Supernova

Dryfe Starry Knight

Fredens Begonia

Balmalcom Starry

Halo

Dryfe Sheer Gold

Bergamon

Weltweit

Tethworth Hornpipe

Farasie Marigold

Tanglewood Sceptre

Fernbrae Cariad

Baryshnikov

Paola

Weltadel

Wildlady

bottom of page